Het leven makkelijker maken
met zinvolle verzekeringen!

Binnen no-time online een verzekering afsluiten, 

afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

ONAFHANKELIJK EN VERTROUWD

Thrust heeft geen enkele verplichting om financiële producten onder te brengen bij welke financiële instelling dan ook. De producten en instellingen die wij je aanbevelen komen voort uit de selectie die wij voor jouw maken op basis van de beste voorwaarden en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Alle medewerkers van Thrust hebben een eed/belofte afgelegd. Deze bevat verklaringen op het gebied van onder meer het centraal stellen van het klantbelang, geen misbruik maken van kennis, geheimhouding van hetgeen is toevertrouwd en het maken van een zorgvuldige belangenafweging.

MISSIE

Het is onze missie om het leven van consumenten en ondernemers makkelijker te maken met zinvolle verzekeringen. Met onze kennis, expertise en advies leveren wij met nadruk een bijdrage aan zelfstandig ondernemers. Zo ondersteunen we bedrijven bij het beheersbaar maken en houden van de dagelijkse risico’s. Dit komt de continuïteit en winstgevendheid ten goede.

VISIE

Voor de economische ontwikkeling en de groei van de ondernemer is een passend en flexibel verzekeringspakket van cruciaal belang. Thrust levert hiervoor een belangrijk fundament. De diversiteit van typen ondernemers kleurt de diversiteit van ons aanbod. Met onze dienstverlening geven wij hen antwoord op hun belangrijkste vragen. Via die ondersteuning dragen we bij aan risicobeperking, groei en stabiliteit van de zelfstandig ondernemer.

STRATEGIE

  • Verdere uitbouw en verbetering van onze online dienstverlening;
  • Distributie o.b.v. advies en/ of selfservice (execution only);
  • Een mensgerichte verzekeringsadviseur;
  • Risicobestrijding voor de juiste prijs en voorwaarden;
  • Financieel Verantwoord Autorijden: participant in het totaalconcept Financial Lease.nl + Autoverzekering
Openheid en transparantie staan bij Thrust voorop.
Daarom informeren wij je graag over onze dienstverlening, zodat je weet wat je van ons mag verwachten.