Zakelijk

Bepaalde risico’s kun je gewoonweg accepteren, andere kun je voorkomen of beperken door zelf maatregelen te treffen. Toch blijven er altijd risico’s die te groot zijn om zelf te dragen. Deze kun je verzekeren. Thrust Insurance Services BV inventariseert dan welke verzekering en welke verzekeraar het beste bij jouw onderneming past, op basis van voorwaarden en de juiste prijs-kwaliteitverhouding.
MOBILITEIT

MOBILITEIT

Wagenparkverzekering

Verzeker al je personenauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s en aanhangwagens overzichtelijk en voordelig op één polis.

Bestelautoverzekering

Autoverzekering vergelijken? Bij Thrust Insurance Services BV vergelijk je autoverzekeringen op prijs én kwaliteit. Welke dekking wenst u? Lees meer en bereken direct online jouw premie.

Aanhangwagenverzekering

Verzeker je aanhangwagen of trailer allrisk. De aanhangwagenverzekering voor veilig vervoer.

Land- en Werk(materiaal)verzekering

Als ondernemer wil je uiteraard je land- en/of werkmaterieel, zoals tractoren, heftrucks, shovels, graafmachines en kranen, verzekeren tegen risico’s die je loopt door o.a. ongelukken, brand, diefstal.

Garageverzekering

Garage en autobedrijven lopen specifieke bedrijfsrisico’s. Een ongeluk kan altijd gebeuren, ook al heb je goed personeel dat werkt volgens alle veiligheidsvoorschriften. De garageverzekering is speciaal afgestemd op jouw bedrijfstak.

TRANSPORT

TRANSPORT

Transportverzekering

Jouw bedrijf is eigenaar van de goederen. Je goederen worden vervoerd door een transportbedrijf. Dek schade tijdens transport.

Eigen vervoerverzekering

Jouw bedrijf is eigenaar van de goederen (inclusief gereedschappen). Je vervoert de goederen met eigen vervoer of vervoer die je huurt.

Aansprakelijkheid & Recht

Jouw bedrijf is niet de eigenaar van de goederen. Je vervoert de goederen van andere ondernemers of particulieren en wil je hiervoor verzekeren.

BEDRIJF & ZEKERHEID

BEDRIJF & ZEKERHEID

Gebouwenverzekering

Je bedrijfspand is het visitekaartje van je bedrijf. Daar ben je trots en zuinig op. Het is een kostbaar onderdeel van je bedrijfsvoering. Met een gebouwenverzekering verzeker je materiele schade als gevolg van brand, water, inbraak en storm.

Lichtreclameverzekering

De lichtreclameverzekering zorgt voor een specifieke dekking voor je reclame-uitingen en lichtreclame installaties.

Inventaris-goederenverzekering

Als je jouw inrichting en de aanwezige goederen in je gebouw wilt verzekeren tegen brand, water of diefstal.

Machinebreukverzekering

Tijdens het productie- en/of onderhoudsproces kan er veel misgaan. Simpelweg door onzorgvuldigheid of foute bediening. Maar ook door het onjuiste voltage, water of een machine die beschadigd raakt doordat er tegenaan wordt gestoten. De machinebreukverzekering is speciaal hiervoor ontwikkeld.

Machinebreukbedrijfsschadeverzekering

Een kapotte machine kan je bedrijfsvoering geheel plat leggen. Met productie vermindering of omzetverlies als gevolg. Je vaste kosten gaan gewoon door, de netto winst daalt. De machinebreukbedrijfsschadeverzekering biedt uitkomst.

Computer-elektronicaverzekering

Computers, laptops en andere elektronica. Als bedrijf kun je nauwelijks zonder. Bij beschadiging of diefstal ervan kan je bedrijf zomaar komen stil te liggen. En dat is erg vervelend. Met de computer-elektronicaverzekering pak je de draad snel weer op.

Reconstructiekostenverzekering

De administratie is voor de ondernemer zeer belangrijk. Als deze beschadigd raakt of verdwijnt is het handig om tegen de kosten van herstel van je administratie verzekerd te zijn.

Extra kosten verzekering

Na inbraak, waterschade of een brand maakt je bedrijf extra kosten om snel weer door te kunnen gaan. Denk bijvoorbeeld aan de huur van vervangende apparatuur, een vervangende locatie, communicatie naar klanten en andere noodmaatregelen die nodig zijn om je bedrijf weer operationeel te krijgen.

Zakenreisverzekering

Maak je één of meerdere zakenreizen per jaar, dan heb je dus een doorlopende zakenreisverzekering nodig. Deze is toegespitst op de risico’s en oplossingen die bij zakenreizen horen.

Cyberaansprakelijkheidsverzekering

Ieder bedrijf zou een cyber risk polis in overweging moeten nemen. Denk daarbij aan dataverlies, hacking van je systemen, gijzeling van je website of data, je aansprakelijkheid wanneer je per ongeluk een virus verspreidt of inbreuk op de privacy pleegt, omzetverlies door een DDos aanval.

AANSPRAKELIJKHEID & RECHT

AANSPRAKELIJKHEID & RECHT

Construction All Riskverzekering (CAR)

Verzeker je bouwproject, bouwmaterialen, gereedschappen en werknemers tegen schade tijdens de bouw.

Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven

De onmisbare verzekering voor uw organisatie. Deze verzekering dekt aansprakelijkheid voor materiele en letselschade.

Werknemersschadeverzekering

De werknemersschadeverzekering verzekert werknemers tegen allerlei vormen van ongevallen die werk gerelateerd zijn. Aansprakelijkheid speelt daarbij geen rol meer. De zorgplicht van de werkgever om een behoorlijke verzekering af te sluiten daarentegen wel.

Milieuschadeverzekering

Vrijwel iedere ondernemer kan met milieuschade te maken krijgen. En dan kan het gaan om véél geld. De milieuschadeverzekering zorgt ervoor dat de hieraan verbonden kosten zijn verzekerd.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Met deze verzekering wordt aan bestuurders van rechtspersonen bescherming geboden tegen schade waarvoor zij persoonlijk, d.w.z. in hun privé vermogen, aansprakelijk worden gesteld.

Rechtsbijstand

Als ondernemer heb je mogelijk te maken met conflicten waar je juridische hulp bij nodig hebt. Is het dan slim om een rechtsbijstandverzekering te hebben en wat valt er onder rechtsbijstand en wat niet? Lees meer en bereken direct de premie.

WEGAM-verzekering

Medewerkers komen vaak lopend, per fiets of met de auto naar het werk. Hoe alert ze ook zijn, het verkeer is nooit 100% veilig. Als uw medewerker schade oploopt omdat hij met de auto van de zaak of met een eigen auto voor u op pad is, kan hij zijn werkgever daarvoor aansprakelijk stellen. Uw bedrijf loopt op dit punt snel ongemerkt zeer grote risico’s. Wanneer je aansprakelijk wordt gesteld voor schade in het verkeer, kun je geen beroep doen op de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB). Dit komt doordat de schade met of door motorrijtuigen expliciet is uitgesloten. De WEGAM-verzekering biedt wel dekking, zelfs wanneer de schuld van een ongeval bij de werknemer ligt.

Wil je exact weten wat er wel en niet onder de dekking van de verzekering valt of wat voor jou de beste keuze is, neem dan contact met ons op.